+31 (0) 88 39 85 050 info@vlondervloeren.nl Korte Zuwe 2, Werkhoven

Vlondervloer voor elk evenement

VLONDERVLOER VOOR EVENEMENTEN

Onze vlondervloeren kunnen op elk gewenste (vlakke) ondergrond worden geplaatst. De ondergrond wordt hierdoor op een goedkope manier beschermt en bezoekers kunnen hierdoor genieten van een veilige looproute, dansvloer of terras. De vlondervloeren zijn beschikbaar in vier opties en worden verwerkt per bok van 134 m2. Een losse bok huren kan ook bij Vcompany.nl.

VLONDERVLOER HUREN

Vlondervloeren.nl is de grootste vlondervloer verhuur en verkoop specialist van de Benelux. Jaarlijks verhuurt vlondervloeren.nl meer dan 250.000 vierkante meten aan vlondervloeren. Voor opdrachtgevers zoals ID&T en Jaarbeurs realiseren we door een krachtige samenwerking jaarlijks unieke resultaten.

vlondervloer huren
vlondervloer kopen

VLONDERVLOER KOPEN

Alle vlondervloeren van Vlondervloeren.nl worden in zelf geproduceerd in Nederland. Dit doen we in ons eigen bedrijf met onze eigen productiemedewerkers. Met een vast team realiseren wij ieder jaar weer een mooie en frisse voorraad aan vlondervloeren.

FULL SERVICE

Vlondervloeren.nl beschikt over een groot en sterk team met veel ervaring op het gebied van het leggen van vlondervloeren. Om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren, hebben wij met ons team een eigen werkmethode ontwikkeld om efficient een vlondervloer te leggen. Hierdoor kunnen wij de vlondervloeren in hoog tempo leggen met dezelfde precisie. Deze service bieden wij aan in samenwerking met Point of Concept.

Full service vlondervloeren leggen
Vlondervloeren leggen

LEVEREN EN OPHALEN

Ook wanneer u de vlondervloeren zelf wilt leggen; is dit geen enkel probleem. Wij brengen de vloeren in dit geval naar de gewenste locatie en halen ze hier ook op. Hiervoor communiceren wij in samenspraak met u het goede moment. Vlondervloeren.nl beschikt over een uitgebreid wagenpark met gecertificeerde chauffeurs. Daarnaast zijn onze chauffeurs in het bezit van een heftruckcertificaat en kunnen daardoor ondersteunen bij het op- en afladen van de vloeren. De verhuur van de vloeren gaat per bok van 134m2. Ook een terrasvloer of tentvloer legt u eenvoudig zelf. 

DRY HIRE

Bent u een collega verhuurder, dan bieden wij ook de mogelijkheid tot Dry Hire. Wij leveren een afgesproken aantal m2 vloeren. Daarbij heeft u zelf de regie in handen. Desgewenst is het natuurlijk ook mogelijk om bij ons een projectleider in te huren die het personeel kan aansturen. Na de afgesproken periode halen wij de vloeren weer op.

Voorraad vlondervloeren
Onderhoud vlondervloeren

ONDERHOUD

Onze vloeren worden uitsluitend gemaakt van douglas en vurenhout van hoge kwaliteit. Dit zorgt er voor dat onze vloeren sterk zijn en grote groepen bezoekers op uw evenement kunnen dragen. Feit blijft dat wij met natuurlijke producten werken en het er op een evenement ruig aan toe kan gaan.

LANGE TERMIJN HUREN

Wilt u een vloer huren voor langere termijn. Bijvoorbeeld voor een heel of half seizoen? Ook dan kan vlondervloeren.nl u een mooie dienst verlenen. Tegen een aantrekkelijk en aangepast tarief kunt u onze vloeren voor meerdere weken of maanden huren. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel dan snel naar 088 39 85 050.

Onze vloerspecialisten staan voor u klaar om u te adviseren in de mogelijkheden.

Schermafbeelding 2022-02-15 om 15.23.36

    Gratis offerte aanvragen

    Onze specialisten nemen op werkdagen doorgaans binnen 24 uur contact met u op.