Vlondervloeren
voor jouw event!

Met de grootste voorraad van de Benelux leveren we vlondervloeren voor jouw bruiloft, beurs, tuinfeest maar ook op de grotere festivals zoals Tomorrowland en Mysteryland.
962

Festivals

Als ervaren specialisten in het aanleggen van vlondervloeren op festivals, denken we graag mee en adviseren we u over de beste oplossingen voor uw evenement. We hebben ruime ervaring met klanten zoals Mysteryland, Tomorrowland en Defqon en leggen jaarlijks meer dan 500.000 m2 aan vlondervloeren.​
976

Zakelijk

Of het nu gaat om een vlondervloer voor een bedrijfsfeest of zakelijk event, bij ons bent u aan het juiste adres. Ons doel is om samen met onze klanten de best passende oplossing te vinden die past bij hun wensen en budget, zodat het evenement een succes wordt.
982

Beurzen

Of het nu gaat om het creëren van een warme uitstraling of een praktische oplossing, wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van vlondervloeren op beurzen. Onze klanten, waaronder Jaarbeurs, vertrouwen op onze expertise.
985

Bruiloften

De basis van een goed huwelijk(feest)? Een mooie vlondervloer op uw bruiloft. Dit biedt een mooie stevige dansvloer en voorkomt dat hakken wegzakken in het gras. Zo kunnen de gasten onbezorgd genieten van de dag en wordt de bruiloft een onvergetelijke ervaring.
986

Tuinfeesten

Feestje in de tuin? Kies dan voor vlondervloeren. Ze zorgen voor een mooie en stevige ondergrond onder een tent of andere feestelijke setting, waardoor gasten comfortabel kunnen genieten van het feest. Perfect voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheid in de buitenlucht.
984

Tentvloeren

Of het nu gaat om een stretch- of spantent, wij kunnen de vloer voor uw leveren. We bieden verschillende mogelijkheden, waaronder maatwerk, om ervoor te zorgen dat de vloer perfect past bij uw behoefte.

    GRATIS OFFERTE VERHUUR

    Klik hier voor verkoop

    Begindatum

    Einddatum

    Afleveradres afwijkend van bovenstaande adresgegevens?