Beursvloer

Vlondervloeren voor uw beurs

Een profesionele uitstraling met vlondervloeren

Zoek je naar de perfecte vloeroplossing? Bij Vlondervloeren.nl bieden we hoogwaardige vloeren die veilig, stijlvol en duurzaam zijn. Naast deze voordelen stralen onze vloeren ook professionaliteit uit en zorg je dat de bezoekers op een comfortabele vloer lopen. Voor grote en kleine stands, Vlondervloeren.nl regelt de beste vloer voor je!

 

Waarvoor gebruik je een beursvloer

De beurs is een van de belangrijkste plekken om je bedrijf aan een groot publiek te laten zien! Daarom is het belangrijk om een goede uitstraling te hebben en je van de rest te onderscheiden! Naast dat een beursstand vloer een tijdelijke vloer is, is deze ook nog eens erg flexibel. Je kan er namelijk alle kanten mee uit, of zelfs helemaal op maat. We bieden de vloeren die aan jouw eisen voldoen. 

 

Over Vlondervloeren.nl

Bij Vlondervloeren.nl hebben we jarenlange ervaring als het gaat om vloeren. Zo leggen we vloeren op grote evenementen, feesten, partijen en meer. Geen beurs is ons te gek! Met deze jarenlange ervaring kunnen we iedere klant het juiste advies aanbieden. Voor vragen of opmerkingen kun je met ons in contact komen per e-mail of per telefoon.

 

Duurzaamheid

Bij Vlondervloeren.nl vinden we duurzaamheid erg belangrijk! Daarom gebruiken we PEFC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Dit garandeert ook een langere levensduur en kwaliteit van onze producten. 

 

Transport en de op- en afbouw 

We streven ernaar om het proces van transport tot installatie zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Hierin hebben we verschillende opties waar je als klant uit kan kiezen.

Transport

Heb je geen tijd om de beursstand vloer zelf op te halen? Dat is geen probleem! We bieden een betrouwbare service aan, waarbij we in samenspraak de gewenste tijd en locatie bepalen voor het leveren. Ook voor het ophalen maken we een afspraak!

Op- en afbouw

Wil je je geen zorgen maken over het op- en afbouwen? Maak dan gebruik van onze professionele op- en afbouw service. Toch liever zelf voor de op- en afbouw zorgen? Ook dit is mogelijk, met een duidelijk meegeleverde instructiekaart is het leggen en rapen een fluitje van een cent.

 

Vlondervloer huren bij Vlondervloeren.nl

Met een beursstand vloer van vlondervloeren.nl kies je voor comfort, duurzaamheid en veiligheid! Onze vloeren zorgen voor een professionele uitstraling. Bovendien is het leggen en opruimen een fluitje van een cent met de meegeleverde instructiekaart. Geen tijd of zin in? Laat het door onze ervaren medewerkers doen! Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer je ideale vloer voor de volgende beurs!

    GRATIS OFFERTE VERHUUR

    Klik hier voor verkoop

    Begindatum

    Einddatum

    Afleveradres afwijkend van bovenstaande adresgegevens?