+31 (0) 88 39 85 050 info@vlondervloeren.nl Korte Zuwe 2, Werkhoven

Extra voordelen

Een tentvloer kopen of huren biedt veel voordelen.

 • Extra bescherming voor je gazon.
 • Houdt kou tegen
 • Geen vochtige ondergrond
 • Mooi aanzicht

Professionele uitstraling

Een tentvloer kopen of huren zorgt voor een professionele uitstraling. Wanneer u een zakelijk evenement heeft zorgt een tentvloer voor de strakke finishing touch. Het maakt het mogelijk om elke mogelijke locatie om te bouwen tot een locatie met een professionele uitstraling. Denk hierbij ook aan een bruiloft, een groot diner of een rommelmarkt. De vloeren zijn ook uiterst geschikt als terrasvloer in bijvoorbeeld de horeca.

Tentvloer kopen of huren voor uw evenement? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Extra voordelen

Een vloer van Vlondervloeren.nl biedt veel voordelen.

 • Extra bescherming voor je gazon.
 • Houdt kou tegen
 • Geen vochtige ondergrond
 • Mooi aanzicht

Wilt u een kleine hoeveelheid vlondervloeren huren, neem dan contact op met Vcompany voor een directe afhandeling.

 

Professionele uitstraling

Een tentvloer zorgt voor een professionele uitstraling. Wanneer u een zakelijk evenement heeft zorgt een tentvloer voor de strakke finishing touch. Het maakt het mogelijk om elke mogelijke locatie om te bouwen tot een locatie met een professionele uitstraling. Denk hierbij ook aan een bruiloft, een groot diner of een rommelmarkt. De vloeren zijn ook uiterst geschikt als terrasvloer in bijvoorbeeld de horeca.

 

Tentvloer huren of kopen

Tentvloeren

Vlondervloeren.nl is sinds 5 jaar één van de grootste leveranciers van vlonders en tentvloeren. Vanuit Vcompany , een bedrijf dat van origine in de verhuur van springkussens zit, is Vlondervloeren.nl ontstaan. Vcompany merkte de steeds grotere vraag naar vlondervloeren op, echter het aanbod hierin was minimaal. In 2016 is Vcompany hierop ingesprongen door het maken van kwalitatief zeer goede tentvloeren. Met als gevolg het ontstaan van Vlondervloeren.nl

Alle vloeren die vlondervloeren.nl levert, worden door ons zelf geproduceerd en verworven van stevig vuren,- en Douglashout op onze locatie in Werkhoven. Hiermee garandeert vlondervloeren.nl kwalitatief volwaardige vloeren. Tevens worden deze door ons goed onderhouden. Wij leveren de vloeren in de afmeting 4.80 x 0.50 meter.

Wanneer u een tentvloer of vlondervloer huurt bij vlondervloeren.nl, zorgt deze niet enkel en alleen voor bescherming van uw vloer en/of grasmat. Maar denkt u hierbij ook eens aan de nette en professionele uitstraling die u hiermee creëert. En natuurlijk niet te vergeten de droge voeten en schone schoenen die u houdt! Door het plaatsen van een mooie spantent voor uw bruiloft, aluhal voor uw evenement of legertent voor uw jaarlijkse uitje van de voetbalvereniging en deze aan te vullen met een tentvloer van vlondervloeren.nl brengt uw feest tot een succesvol einde.

Op- en afbouw

U kunt bij vlondervloeren.nl voor de volgende opties kiezen;

 • Volledige verzorging; wat inhoudt dat wij de vlondervloer bij u bezorgen, voor u leggen, afbouwen en retourneren
 • Enkel transport; wat inhoudt dat u de tentvloer door ons laat bezorgen en afhalen maar wel zelf legt.
 • Afhalen; wat inhoudt dat u de vloer zelf bij ons afhaalt, legt en retourneert. Door ons eenvoudige click systeem zijn de tentvloeren vrij eenvoudig zelf te leggen.

Let hierbij wel op dat wij de tentvloeren per bok verhuren. Dit betekend dat u de vloer vanaf 135m2 bij ons af kunt halen.

 

  Gratis offerte aanvragen

  Onze specialisten nemen op werkdagen doorgaans binnen 24 uur contact met u op.

  Grote eigen voorraad aan tentvloeren

  Vlondervloeren.nl beschikt over een grote eigen voorraad aan tentvloeren en is daardoor in staat om snel mee te schakelen in uw aanvraag. Onze vloerspecialisten helpen dagelijks veel klanten bij verschillende vraagstukken. Heeft u een vraag over de mogelijkheden omtrent het huren van een tentvloer? Neem dan contact  op met één van onze medewerkers! We adviseren u graag bij het maken van een keuze.