Vlondervloer kopen

Nieuw

Nieuwe vlondervloer "Standaard"

Houten vlondervloeren van 4,7 x 0,5 meter. De vlonders zijn voorzien van negen onderbalkjes met afgeschuinde kanten waardoor deze eenvoudig in elkaar te schuiven zijn. Te combineren met 0,3 meter passtukken.

Prijzen zijn i.v.m. fluctuerende houtprijzen altijd onder voorbehoud en exclusief BTW. 

Gebruikt

Gebruikte vlondervloer 4,8 x 0,5

Gebruikte vlondervloeren van 4,8 x 0,5 meter. De vlonders zijn circa twee jaar oud. De vlonders zijn volledig nagekeken en waar nodig gerepareerd. 

Prijzen zijn i.v.m. fluctuerende houtprijzen altijd onder voorbehoud en exclusief BTW. 

Gebruikt

gebruikte vlondervloer 5,0 x 0,5

Gebruikte vlondervloeren van 5,0 x 0,5 meter. De vlonders zijn circa vijf jaar oud. De vlonders zijn volledig nagekeken en waar nodig gerepareerd. 

Prijzen zijn i.v.m. fluctuerende houtprijzen altijd onder voorbehoud en exclusief BTW. 

nieuw

maatwerk vlondervloer

Ook voor een maatwerk vlondervloer bent u bij vlondervloeren.nl aan het juiste adres. We denken graag mee en zoeken samen met u naar een passende maatwerk oplossing. 

Vlondervloer kopen

Bij Vlondervloeren.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan vloeren, met vele opties voor elke smaak en elk budget. Zo bieden we nieuwe vloeren, gebruikte vloeren en maatwerk vloeren aan. We hebben geschikte vloeren voor elk evenement, festival, beurs of feest. Bekijk dus snel ons aanbod op deze pagina, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Duurzame vloeren

Onze vloeren zijn gemaakt met PEFC– gecertificeerd hout, dit is een internationaal keurmerk voor hout. Daarnaast voldoen we aan de Europese regels en normen ten aanzien van veiligheid en sterkte van het door ons gebruikte hout. Hierdoor is het voor iedereen veilig.

 

Soorten vlondervloeren

Nieuwe vloer 

Wil je de investering maken om een nieuwe vlondervloer te kopen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Met een nieuwe vloer kies je voor duurzaamheid, comfort en biedt je de bezoekers een stijlvolle uitstraling aan. Naast deze pluspunten gaat de nieuwe vloer ook nog eens erg lang mee. 

Gebruikte vloeren  

Kies je voor een gebruikte vlondervloer? Dan krijg je nog steeds een hoogwaardige vloer. De vloeren zijn namelijk allemaal nagekeken en vervangen waar nodig was, hierdoor zie je bijna niet dat ze circa vijf jaar oud zijn. Deze vloeren zijn niet alleen goedkoper, maar bieden ook duurzamere opties. Ze worden namelijk hergebruikt, wat bijdraagt aan een lagere milieu-impact.

Maatwerk vloeren 

We begrijpen als geen ander dat geen enkel evenement of feest hetzelfde is en dus ook niet het aantal vierkante meters. Hierdoor verkopen we vloeren op maat aan en denken graag met je mee, waarbij we alle mogelijke opties met je doornemen. Naast de vloer op maat zorgen we voor hoogwaardige kwaliteit en een mooie en strakke afwerking. Voor meerdere festivals hebben we bijvoorbeeld een op maat gemaakte vlondervloer geleverd die perfect aansloot op de onregelmatige vorm van het terrein. 

 

Het installatieproces 

Het installatieproces om een vloer te leggen is erg eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een groot meetlint om het veld uit te meten. Er zijn enkele belangrijke stappen om je aan te houden om zo snel en goed mogelijk alles neer te leggen. Gebruik je meetlint om het veld uit te zetten en leg de planken in de lengte. Leg deze rij zo goed mogelijk en op dezelfde manier totdat je de breedte van je vloer hebt bereikt. Leg vervolgens de volgende rij aan en zorg ervoor dat je een verspringing hebt van 15 centimeter. Om de plank zo makkelijk neer te leggen houdt je de plank in een hoek van 45 graden en schuif je hem onder de vorige rij.

 

De voordelen van vlondervloeren in vergelijking met andere typen vloeren 

Een houten vlondervloer heeft veel voordelen tegenover ander soort vloeren. Dit komt doordat ze een natuurlijke uitstraling hebben die past bij allerlei soorten evenementen. Naast de uitstraling kan je de planken leggen over een ongelijke vloer, dit zorgt ervoor dat je een vlakke vloer hebt die ook nog eens lichtelijk meeveert. Als het evenement eenmaal is afgelopen zijn de planken erg makkelijk schoon te krijgen door er een bezem over te halen.

 

Vlondervloer kopen bij Vlondervloeren.nl 

Overtuigd en wil je een vlondervloer kopen voor jouw evenement? Dan ben je bij Vlondervloeren.nl op het juiste adres! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen je zo snel mogelijk voorzien van een antwoord. 

Heb je nog vragen of verzoeken? Neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken. We helpen je graag!

    GRATIS OFFERTE VERKOOP

    Klik hier voor verhuur

    Afleveradres afwijkend van bovenstaande adresgegevens?