+31 (0) 88 39 85 050 info@vlondervloeren.nl Korte Zuwe 2, Werkhoven

Vlondervloer kopen

VLONDERVLOER KOPEN

Vanaf 500m2 gratis levering in Nederland en België*

*Op locatie dient er een heftruck aanwezig te zijn om te lossen

Nieuwe vlondervloeren kopen.

Alle vlondervloeren van Vlondervloeren.nl worden in zelf geproduceerd in Nederland. Dit doen we in ons eigen bedrijf met onze eigen productiemedewerkers. Met een vast team realiseren wij ieder jaar weer een mooie en frisse voorraad aan vlondervloeren.

Door de nauwe samenwerking met zowel de houtleverancier en de schroeven leverancier zorgen we ervoor dat de kwaliteit maximaal gewaarborgd wordt. Hierdoor kan vlondervloeren.nl in staan voor vloeren van de hoogste kwaliteit. Al jaren ontwikkelen we onze productielijn en testen we de vloeren op de grootste festivals in de Benelux.

De vlondervloeren worden hierdoor verkocht als nieuwe vloeren en als gebruikte vloeren. Vanaf 500m2 leveren we gratis en Nederland en Belgie. Neem bij interesse vooral contact op met een van onze vloerspecialisten. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Gebruikte vlondervloeren kopen.

Vlondervloeren.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste op het gebied van festival vloeren. Onze eigen voorraad is uitgegroeid naar 50.000m2 aan vlondervloeren en daarmee de grootste voorraad van Nederland. De kwaliteit is goed en gaat jaren mee, echter speelt voor ons door eigen productie de roulatie in vloeren een belangrijke rol. Dit maakt het mogelijk om vloeren die op festivals en andere evenementen hebben gelegen voor een aantrekkelijke prijs door te verkopen.

 

Kwaliteit staat bij vlondervloeren.nl voorop! Daarom worden alle vloeren zowel nieuw als gebruikt gecontroleerd door onze medewerkers voordat ze verhuurd of verkocht worden. Bij de aankoop van gebruikte vlondervloeren kunt u er dus vanuit gaan dat de vloeren naar behoren functioneren en ze volledig gecontroleerd zijn!

Nieuwe vlonders

Prijs op aanvraag

Nette maar gebruikte vlonders tot 300 m2

Prijs op aanvraag

    Gratis offerte aanvragen

    Onze specialisten nemen op werkdagen doorgaans binnen 24 uur contact met u op.