Over ons

Onze missie

Een pro actieve houding bij grote en kleine evenementen

Met onze frisse blik op projecten en flexibele houding is Vlondervloeren.nl een betrouwbare toevoeging bij de organisatie van uw event. Onze proactieve insteek en ervaring met grote opdrachten, zorgt jaarlijks voor een grote groei en een sterk team. We zijn leergierig en zijn daardoor altijd op zoek naar een passende oplossing.  Vlondervloeren.nl staat voor flexibel ondernemerschap, waarbij de klant centraal staat.

Wij bieden onze opdrachtgevers een flexibele partner die met alle aandacht uw zorgen over vlondervloeren op uw evenement wegneemt. Door middel van een professionele houding, ervaring en kwaliteit hebben wij voor elk probleem een passende oplossing.

Onze organisatie

5 bedrijven onder één dak

Vlondervloeren.nl is onderdeel van een sterke samenwerking van verschillende bedrijven onder één dak. Al jaren bundelen wij onze krachten en vullen wij elkaar aan om producten te kunnen leveren met expertise en een hoge efficiëntie. In de kern richten wij ons samen op ondersteuning van evenementen en bieden daarbij een aanbod van attractie tot totaalconcept.

    GRATIS OFFERTE VERHUUR

    Klik hier voor verkoop

    Begindatum

    Einddatum

    Afleveradres afwijkend van bovenstaande adresgegevens?